Vegas-sammanfattning

 
Två fantastiska dagar i Vegas är nu över. Då det var mitt första besök i staden hade jag mycket  förväntningar och jag tycker att de flesta har infriats på ett positivt sätt.. Det är verkligen en speciell "vibe" över hela staden och även om vi inte har gått "all-in" någon av kvällarna, då vi haft tidiga morgonar att vakna upp till, har vi hunnit med en del av varje under dagarna.
 
Gårdagen startade tidigt med fotboll på TV och därefter obligatoriskt power nap innan vi drog iväg för lite outlet-shopping där jag hittade nya joggingskor och lite träningskläder på Nike.
 
På kvällen tog vi oss upp på observationsdäcket i toppen av tornet på vårt hotell för att se ut över staden och sedan gav vi oss av till Ceasars Palace för att kolla in detta mytomsbundna hotell/kasino. Utanför hotellet spelades Baksmällan 3 in men vi fick tyvärr inte se någon av skådespelarna. 
 
Nu drar vi vidare mot Grand Canyon efter ett snabbt stopp för att lämna av Stefan på flygplatsen. Efter det bär färden av mot staden Canyon i Texas där vår vän Cedric bor och går i skolan. Mer om detta längre fram..
 
Lite bilder från gardagskvällen
'

Kommentarer
Postat av: Julia

Det syns att du har det bra :) Kör hårt, xoxo

2012-11-05 @ 20:30:54
URL: http://juliaen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan ni följa vår resa genom USA under 16 dagar. Rutten som är planerad innefattar San Francisco - Las Vegas - Grand Canyon - Denver - St. Louis - Chicago - Niagara Falls - Boston - New York - Washington DC - Charleston - Miami, med vissa justreringar beroende på resultatet av Sandy.
RSS 2.0