Resplan

 

Med start i San Francisco är den första planerade anhalten Las Vegas. I ”Sin City” kommer vi att spendera två nätter på hotellet The Stratosphere där vi även kommer att möta upp med en kompis från förr (mer om detta senare).

När vi lämnar Vegas kommer vi att besöka Grand Canyon på vägen för att sedan ta oss i nordöstlig färdriktning via Denver – St.Louis och vidare mot Chicago. Mycket körning planeras under dessa inledande dagar. Efter Chicago kommer vi ta svängen förbi Niagara-fallen och fortsätta med riktning mot Boston. Från Bosten kommer färden att fortsätta söderut till The Big Apple och efter det till Washington DC för att morsa på Obama, innan resan fortsätter mot slutmålet Miami.

Exakt var vi kommer att stanna och hur länge vi kommer att stanna är osäkert och planen kommer att justeras dag för dag beroende på hur långt vi når. På grund av den senaste tidens oväder är statusen på hela östkusten just nu väldigt osäker och eventuellt kommer vi att behöva ta en mer sydlig väg mot Miami.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan ni följa vår resa genom USA under 16 dagar. Rutten som är planerad innefattar San Francisco - Las Vegas - Grand Canyon - Denver - St. Louis - Chicago - Niagara Falls - Boston - New York - Washington DC - Charleston - Miami, med vissa justreringar beroende på resultatet av Sandy.
RSS 2.0