Orlando

 
Efter att ha spenderat natten i närheten av Washington började vi tidig onsdag morgon färden söderut mot Florida. Vita Huset fick tyvärr hoppas över på grund av tight tidsplan. Efter en låång körning nådde vi till slut fram till Orlando, Florida ca klockan ett på natten där vi bara tänkte checka in och slänga oss i sängarna. Men så blev det icke. Eftersom vi inte dykt upp innan midnatt var vår bokning borttagen och någon annan fått rummet. Så klockan 01.30, efter 14 timmars körning var vi tvugna att hitta ett hotell. Humöret var inte på topp så att säga.
 
Vi hittade till slut ett annat boende i närheten (sämsta på resan) och drog i morse tidigt iväg till den stora outleten i närheten av Disneyworld. Med sämre självdisciplin hade jag kunnat bränna åtskilliga tusenlappar men jag höll mig i skinnet och enda inköpet blev ett två-pack kalsonger från Calvin Klein. 
 
Efter lite mer strul på vägen i form av felkörning, regnoväder och bilköer nådde vi något försenade fram till kvällens hotell ca en timme norr om Miami där vi ska tillbringa sista natten innan morgondagens hemfärd.
 
Trots att vi besökte både Washington och Orlando fick vi varken träffa
 
 
eller
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Det har varit kul att hänga med på bloggen! Välkommen till Europa imorgon!

2012-11-17 @ 17:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan ni följa vår resa genom USA under 16 dagar. Rutten som är planerad innefattar San Francisco - Las Vegas - Grand Canyon - Denver - St. Louis - Chicago - Niagara Falls - Boston - New York - Washington DC - Charleston - Miami, med vissa justreringar beroende på resultatet av Sandy.
RSS 2.0