Fenway Park

 
Innan vi lämnade Boston passade vi på att besöka en av de mest klassiska idrottsarenorna i hela USA, Fenway Park. Arenan invigdes redan 1912 och firar således 100-årsjubileum i år. Arenan är hemmalag för Boston Red Sox. Intressant fakta för den som inte vet är att de har samma ägare som Liverpool FC. Bland annat bidrog det till att Liverpool spelade en träningsmatch på arenan mot Roma i somras.
 

Då jag själv, liksom de flesta som läser detta (antar jag) inte är något stort baseball-fan kände jag främst igen arenan från flera av de filmer som utspelar sig här, bland annat Moneyball, Ted och The Town. Vi gick på en rundtur på arenan som varade i ca. en timme där vi fick lära oss mer om den och knäppa lite bilder. Nedan ser ni resultatet av detta. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan ni följa vår resa genom USA under 16 dagar. Rutten som är planerad innefattar San Francisco - Las Vegas - Grand Canyon - Denver - St. Louis - Chicago - Niagara Falls - Boston - New York - Washington DC - Charleston - Miami, med vissa justreringar beroende på resultatet av Sandy.
RSS 2.0