Big City Life

 
Efter en liten sovmorgon började dagen i Chicago som är USA:s tredje största stad (efter New York och LA) med 2,7 miljoner invånare. Vi spenderade ca. 2,5 timme inne i staden och hann med att besöka observatoriedäcket på Willis (fd.Sears) Tower. Det var från att det byggdes fram till 2004 världens högst byggnad med sina 442 meter och det är fortfarande USA:s högsta byggnad. Utsikten var helt fantastisk. Förutom besöket i tornet passade vi på att besöka vackra Millenium Park och strosa omkring lite rent allmänt i staden. Chicago var en fantastiskt häftig stad med en storstadsatmosfär och många skyskrapor och jag skulle gärna återkomma för att stanna några dagar och utforska den ytterligare i framtiden. 
 
Efter Chicago gick turen sedan vidare österut med riktning Niagara Falls. Vi nådde inte ända fram utan stannade ca en timme ifrån, i närheten av Buffalo. Imorgon fortsätter vi med stopp vid de berömda vattenfallen på förmiddagen för att sedan resa vidare till Boston, där vi hoppas anlända tidig kväll. Vädret är lite kallare häruppe men vi har hittils sluppit nederbörd av alla former. Nedan kommer lite bilder från besöket i Chicago.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Här kan ni följa vår resa genom USA under 16 dagar. Rutten som är planerad innefattar San Francisco - Las Vegas - Grand Canyon - Denver - St. Louis - Chicago - Niagara Falls - Boston - New York - Washington DC - Charleston - Miami, med vissa justreringar beroende på resultatet av Sandy.
RSS 2.0